Hotspot

Pop-up restaurant The View

The View

Door Mylou was ik gevraagd om mee te gaan naar de aftrap van pop-up restaurant The View in Naarden (Noord-Holland). Hier mochten we genieten van een 4-gangen diner.

The View is een pop-up restaurant en een initiatief van Naardenbos en chef-kok Roy Moes. Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie, zoals je hieronder kunt zien. Tijdens het dineren kun je namelijk genieten van het heerlijke uitzicht op het Gooimeer.

The ViewThe View

De gehele ambiance van The View heb ik als erg fijn ervaren. Ik voelde me helemaal zen met m’n rode wijntje en het prachtige uitzicht. Daarbij is de aankleding ook erg goed gedaan. Overal staan fleurige en kleurige bloemen. Ook is het personeel van The View is erg kundig en vriendelijk. Tot nu toe niks te klagen!

The View

Op het dakterras van het restaurant hebben we van een heerlijke amuse genoten. Deze bestond uit een mimosa-eitje. Het eitje heeft in een bad van bietensap gelegen, vandaar het vrolijke, paarse kleurtje. Het ei was gevuld met truffelmayonaise en kappertjes. Daarbij een krokantje van bataat en granaatappel.

The View

Na het nuttigen van de amuse werd het erg fris op het dakterras en zijn we naar binnen verhuisd. Ook deze ruimte zag er erg verzorgd uit. Ik ben dol op deze tafelschikking. Prachtige bloemen en servies, helemaal m’n ding (erg Pinterest-waardig)!

The View The View The View

Dan het spannende voorgerecht, ja echt, voorgerecht. Dit was een rijkelijk gevuld fruit de mer plateau met venusschelpen, king crab, oesters en Hollandse garnalen. Dit werd heel spectaculair geserveerd. Er werd namelijk stikstof over het plateau gegoten, vandaar de rookwolk die je op de foto hierboven ziet. Bij de fruit de mer werd rode wijnazijn met uitjes en toast met boter, olijfolie en zeezout geserveerd. Het plateau dat je hier ziet was voor vier personen.

The View The ViewThe View

Dit voorgerecht was niet alleen spannend vanwege de stikstof, maar ook vanwege het feit dat ik dit alles nog nooit in m’n leven had gegeten. Ik hield dan ook mijn hart vast toen ik dit allemaal voor me zag, ga ik al die schaal- en schelpdieren wel lekker vinden? Maar wonder boven wonder viel het allemaal reuze mee en vond ik de garnaaltjes zelfs erg lekker! De oester heb ik in combinatie met rode wijnazijn gegeten, deze combinatie is zeker een aanrader!

The ViewThe View

Het tussengerecht bestond uit een bisque van langoustines (kreeftensoepje) met een stukje op de huid gebakken kabeljauw. Daarbij bosui en kroepoek met saffraan. Bij het tussengerecht werden brioche broodjes met boter geserveerd. Net zoals bij het voorgerecht had ik dit nog nooit eerder geproefd. De bisque van langoustines was erg verrassend en lekker van smaak. Ook de combinatie van brioche met de bisque was erg smaakvol. De kabeljauw was heerlijk bereid, deze was lekker zacht van smaak en gaat erg goed samen met de wat meer uitgesproken smaak van de bisque. Al met al een heerlijk tussengerechtje.

The View The View

Dan nu het hoofdgerecht, bestaande uit de ossenhaas van Hollands Melkrund met jus, een terrine van paddenstoelen met daarbij een puree van bataat en verse doperwtjes. Het wordt bijna saai, maar ook deze gang kon me zeker bekoren. Het vlees was ontzettend mals en ging qua smaak goed samen met de terrine en bataat.

The ViewThe View

Ondanks dat ik tegen deze tijd al behoorlijk vol zat, was dit m’n favoriete gang, het dessert! Deze bestond uit een parfait van Licor 43 op een dun laagje spekkoek, een chocolademouse bonbon en mango ijs op een bedje van framboos. Stuk voor stuk heerlijke onderdelen van dit dessert. Leuk detail trouwens, de chocolademouse werd in stikstof gedompeld, waardoor deze een harde (bonbon-achtige) buitenkant kreeg.

 

Mocht je in de buurt van Naarden wonen, of het niet erg vinden een afstand te reizen voor dit fantastische restaurant, dan raad ik je dit diner zeker aan. De gangen zijn stuk voor stuk erg verrassend en smaakvol. Daarbij is het alleen al een hele beleving om te dineren op deze fantastische plek met uitzicht op het Gooimeer.

Mocht je benieuwd zijn naar dit diner dan moet je er snel bij wezen, het restaurant is namelijk enkel in augustus geopend! Het pop-up restaurant The View is vanaf vandaag tot 28 augustus geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 18:30 uur. Er is de keuze uit een 3-gangen of een 4-gangen diner. Deze kosten respectievelijk €39,50 en €45,50. Naar mijn mening een erg goede deal en zeker de moeite waard! Voor meer informatie, check de hieronder genoemde website.

Het team van pop-up restaurant The View, heel erg bedankt dat ik mocht genieten van dit 4-gangen diner en jullie gastvrijheid. Dit is een ervaring die ik niet snel zal vergeten!

 

Adresgegevens

IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden
+31(0) 35 678 39 67
http://www.naarderbos.nl/pop-up-the-view/
popuptheview@naarderbos.nl

7 Comments

  • Reply
    Mylou
    2 augustus 2017 at 10:16

    Ah wat tof om je foto’s te zien, ze zijn erg mooi geworden! Het was een gezellige & erg lekkere avond 🙂

    • Reply
      Demi
      2 augustus 2017 at 11:13

      Thanks! Het was inderdaad super gezellig en nogmaals bedankt dat ik met je mee mocht gaan! 😀

  • Reply
    Eline
    2 augustus 2017 at 11:04

    Wauw dat ziet er echt heel mooi uit. Heerlijk eten met dat uitzicht!

    • Reply
      Demi
      2 augustus 2017 at 11:14

      Ja eh? Het eten en het uitzicht waren zo fotogeniek, echt een feestje 🙂

  • Reply
    Jessica J.
    2 augustus 2017 at 13:24

    Wat een kunstwerkjes en stijlvol interieur! Ik vind het qua prijs inderdaad goed meevallen, gezien de culinaire hoogstandjes die je voorgeschoteld krijgt.

  • Reply
    Lyanne
    2 augustus 2017 at 13:31

    Wow, klinkt echt heerlijk en wat een prachtige foto’s ook! Prijs vind ik inderdaad ook nog wel meevallen voor wat je krijgt. 🙂

  • Reply
    Rachel
    2 augustus 2017 at 13:53

    wauw zucht, het ziet er zo mooi uit!

  • Leave a Reply