Persoonlijk

Daar ben ik weer!

Daar ben ik weer

Jongens jongens jongens, wat heb ik al een lange tijd niet meer geblogd! Ik moet bekennen dat ik me zelfs een beetje schaam (laatste blogpost was 7 september, oeps), maar de afgelopen maand is het er gewoon niet van gekomen! In dit artikel praat ik je een beetje bij over wat er nou de afgelopen tijd allemaal is gebeurd.

Allereerst ben ik begonnen met stage. Hierover heb ik al eerder geschreven, maar nu werk ik dus echt al een tijdje in ‘t ziekenhuis. Ik kan niet anders zeggen dan dat het werkelijk ge-wel-dig is. Het overtreft al m’n verwachtingen. Ik zit in een mega fijn en behulpzaam team en de medestagiaire en ik kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. We zijn nu zelfs aan het proberen om i.p.v. een half jaar er een jaarstage van te maken. Hoe geweldig zou dat zijn!?
Ik had verwacht dat het ontzettend zwaar zou zijn. Drie jaar lang heb ik niet zo heel veel uitgespookt, 2/3 dagen studeren en voor de rest the yolo-life. Dat is nu wel anders, 40 uur werken in de week. Ik vreesde voor ontzettende vermoeidheid, maar niets is minder waar. Die 5 dagen in de week werken maken me helemaal niets uit. Ik haal zoveel voldoening uit een dag nu, iedere dag leer en doe ik zoveel dat m’n dagen voorbij vliegen!

Wat ook met dit fijne gevoel te maken heeft, is dat ik nu een eigen kamer heb. Ik heb een week lang 3 uur per dag getreind. Wat neerkomt op kwart voor 6 opstaan, half 7 de trein nemen, half 9 beginnen met stage, 5 uur klaar zijn op stage, kwart over 7 thuis. En dat vond ik dus ontzettend zwaar. Na 2 dagen stage begon ik met het zoeken naar een kamer, en m’n zoektocht is geslaagd! Ik heb een ontzettende fijne kamer (met balkon!) in een lekker rustig straatje, op 13 minuten fietsen van stage.
Ik ben nog nooit eerder op kamers gegaan, dus dat was wel even spannend en eng, maar ik ben er inmiddels helemaal aan gewend. Het geeft zoveel rust om niet zoveel te hoeven treinen, ik raad het iedereen aan! Mocht je trouwens benieuwd zijn hoe m’n kamertje eruit ziet? Let me know en misschien maak ik er dan nog een artikeltje over.

Voor nu genoeg bijgekletst. Ik heb geen idee wanneer het volgende artikel online gaat komen, laat je verrassen zou ik zeggen!

 

Afbeelding artikel: Unsplash https://unsplash.com/search/coffee?photo=k0okLYIjoxo

10 gedachten over “Daar ben ik weer!”

 1. Anne zegt:

  Zo wat ben jij lekker bezig zeg, kan me helemaal voorstellen dat je voldoening haalt uit zulk werk. Zet ‘m op meid!

 2. Evelyne zegt:

  Blij dat ‘t je zo goed afgaat op je stage!

 3. Demi | StudioKOOK zegt:

  Leuk om te lezen! Lijkt me ook heel interessant om in het ziekenhuis stage te mogen lopen. Ik ben benieuwd naar wat voor inspiratie je hier opdoet en wat voor invloed en misschien heeft op je eigen levenstijl/eetgewoontes.

 4. sammie zegt:

  Fijn dat het allemaal zo goed gaat en je het zo naar je zin hebt! Uiteraard ben ik benieuwd naar je kamer! 🙂

 5. Sija zegt:

  Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt!! Lijkt me ook niks om zo lang elke dag in de trein te zitten, goed dat je een eigen kamertje hebt gevonden, ik ben benieuwd 🙂 Liefs, Sija

 6. Joanne zegt:

  Zo fijn dat je een eigen kamer hebt! Natuurlijk ben ik benieuwd hoe t eruit ziet! 😉

 7. Mylène zegt:

  Klinkt goed! Superfijn dat je een eigen kamer hebt 😀

 8. Marjoleine zegt:

  Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt in het ziekenhuis en je een kamer hebt gevonden! Ik herken het helemaal, ik werk nu 32 uur per week en heb zoveel meer energie dan toen ik nog veel thuis was 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.