Lifestyle, Voeding

De food lovers tag

Food lovers tag

Het is weer zover, tijd voor een tag, en wat voor een! Eigenlijk kon je ‘m wel zien aankomen, want deze foodie moet natuurlijk ook een keer ‘n foodie tag invullen.

Toen ik deze food tag bij Mylou van The Blog Next Door voorbij zag komen werd ik gelijk ontzettend enthousiast. Ze heeft zo’n leuke vragen bedacht, dus ga ik snel beginnen met het beantwoorden van de vragen!

Wat is je lievelingseten?
Toch nog een lastige vraag dit. Ik probeer graag zoveel mogelijk uit, en meestal bevalt het dan ook erg goed. Maar als ik zou moeten kiezen voor een bepaald gerecht dan is ‘t toch sushi of een lekkere hamburger (bij Burgers & Beers de truffelburger bijvoorbeeld, daar mag je me absoluut voor wakker maken).

Ben jij een healthy food lover of een unhealthy food lover?
Mag ik allebei kiezen? Als toekomstig diëtist kan ik eigenlijk niet voor unhealthy kiezen, al is dat niet de enige reden dat ik ook van healthy food houd. Ik vind ‘t heerlijk om veel en lekkere groente te eten, maar ik vind ‘t ook erg fijn om een chocolaatje bij m’n koffie te nemen. Maaaar, als ik echt moet kiezen (wat ik hopelijk nooit echt hoef te doen) dan ben ik toch een healthy food lover!

Ben je een keukenprinses of laat je zelfs een ei aanbranden?
Een keukenprinses is best een groot woord, maar toch vind ik dit meer bij mij aansluiten. Ik vind ‘t ontzettend leuk om nieuwe receptjes te proberen en (even afkloppen) meestal is ‘t ook erg goed te pruimen. P.s. gewoon altijd je vuur iets lager zetten als je een eitje gaat bakken, wedden dat je ‘t dan niet meer laat aanbranden?

Ben je een makkelijke of moeilijke eter?
Ik ben best een gemakkelijke eter, het enige wat ik ábsoluut niet lust (op alle hele gekke dingen na, zoals insecten enzo) zijn tomaten en bananen. Bij beiden is ‘t niet zozeer de smaak die ik niet kan handelen, maar de structuur. Dat glibberige bij tomaten en dat draderige bij bananen, ik ga er spontaan van rillen. YIKES.

Wat is het beste recept dat je ooit gemaakt/gegeten hebt?
Even denken hoor… Ik maak vaker Indonesische kippensoep (recept staat op m’n blog en kun je hier vinden) en ben dol op de guacamole die ik vaker samen met ‘n vriendin maak. Totaal niet ingewikkeld, maar heerlijk in al z’n eenvoud.

En wat was je meest gefaalde recept ooit?
Is ‘t heel raar als ik gewoon geen antwoord weet? Als ik recepten opzoek of iets bedenk dek ik mezelf altijd wel in. Zo heb ik nog nooit zelf beef wellington of andere mega ingewikkelde recepten gemaakt. Beef wellington staat trouwens wel op m’n to do lijstje, dus misschien kan ik binnenkort wel antwoord geven op deze vraag..

Wat is je favoriete foodblog?
De meeste recepten haal ik van de Allerhande website, niet echt een foodblog. Ook haal ik veel inspiratie van De Groene Meisjes. Ik ben zelf geen veganist, maar vind menig recept ge-ni-aal. Echt, als je nog nooit de rode linzensoep of de tortillasoep hebt gemaakt, moet je dat echt binnenkort gaan proberen. HEERLIJK.

Waar haal je inspiratie vandaan voor je avondeten?
Van verschillende websites dus, maar ook uit het Allerhande magazine. Vaak krijg ik ook inspiratie als ik verschillende producten zie in de supermarkt of van mensen om me heen.

Wat eet je het liefst als ontbijt?
Ontbijt schiet er wel ‘s bij in, maar meestal ontbijt ik met muesli en magere yoghurt, lekker gemakkelijk, snel en ook nog ‘s lekker. In ‘t weekend ontbijt ik niet echt, maar is ‘t meer brunchen met lekkere broodjes. Lang leve luie zaterdag- en zondagochtenden.

Wat lust je echt absoluut niet?
Tomaat en banaan dus. Bahbah.

Melk, pure of witte chocolade?
Je kunt me met alle drie de varianten blij maken, laat ik dat voorop stellen. Maar als ik een keuze moet maken, ga ik voor melkchocolade.

Wat een ontzettend leuke tag is dit, instant honger hiero! Neem hem gerust over, het is namelijk ontzettend leuk om ‘m in te vullen.

9 gedachten over “De food lovers tag”

 1. Mylou zegt:

  Ahh wat leuk dat je de tag hebt ingevuld! Je antwoorden riepen twee dingen bij me op:
  1. Ik ga een banaantje pakken
  2. Qua-ca-mole Qua-Qua-ca-mole (please zeg me dat je de avocado song kent)

  1. Blogstertogo zegt:

   Haha en of ik dat nummer ken! Zorg ik ook nog dat je een banaan gaat eten, handig zo’n tag.

 2. sammie zegt:

  Leuke tag! Mijn favoriete eten begint voornamelijk met een P, pizza, pasta en pannenkoeken 🙂 Al vind ik een stokbroodje met brie ook een feestje.

  1. Blogstertogo zegt:

   Ah super lekker allemaal, zeg ik ook zeker geen nee tegen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.