Lifestyle

De Platenspeler – februari

Muziek

Ik ben een echte muziekliefhebber, mijn Spotify staat dan ook vaak (en luid) open. In de reeks artikelen “De platenspeler” deel ik mijn favoriete nummers, vandaag deel ik een paar van mijn favorieten van februari.

Bloc Party – The Love Within
Dit nummer heeft echt zo’n toffe beat, echt ‘s wat anders. Hele toffe clip zit er ook bij, iedereen die zich door middel van dans kan uiten bij dit nummer! Ik kan me voorstellen dat je ook heel goed kunt fitnessen/hardlopen op dit nummer.

Nothing But Thieves – Trip Switch
Dit nummer ontdekte ik door de programmering van Pinkpop, die afgelopen week deels bekend is gemaakt. Ik zag deze band ertussen staan en was best benieuwd. Het eerste nummer wat ik luisterde was gelijk een voltreffer, wat een goed nummer!

MIAMIGO – Hard To Love
Niet een heel bekend bandje, maar zeker erg goed. Toevallig waren ze afgelopen week in Nederland, omdat ze het voorprogramma zijn van de band Hurts (ook een aanrader). Ze hebben nog niet heel veel muziek, maar wat ze hebben is wel erg fijn om te luisteren!

Wat zijn jouw favoriete nummers van ’t moment?

4 gedachten over “De Platenspeler – februari”

  1. Mila zegt:

    Allemaal nog nooit gehoord, maar erg leuk!

  2. Britt zegt:

    Ik ben ook écht een muziek liefhebber, er gaat geen dag voorbij zonder het te luisteren!

  3. Merel Teunis zegt:

    Super leuk! Voor mijn blog heb ik een speciale Spotify lijst aangemaakt en deze nummers heb ik nog niet eerder gehoord. Thanks voor de inspiratie 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.