Lifestyle

De platenspeler – januari

Ik ben een echte muziekliefhebber, mijn Spotify staat dan ook vaak (en luid) open. In de reeks artikelen “De platenspeler” deel ik mijn favoriete nummers, vandaag deel ik een paar van mijn favorieten van januari.

Sinds een tijdje kun je in Spotify je eigen discovery lijst vinden, dit is een playlist die wekelijks wordt vernieuwd en op basis van jouw muziekstijl is samengesteld. Ik heb nog geen enkele week gehad dat de muziek in m’n lijst niet geweldig is! De eerste twee nummers van dit artikel heb ik dan ook uit mijn discovery lijst. Dus mocht je het nog niet kennen en wel opzoek zijn naar nieuwe, toffe muziek, ga er eens tussen neuzen!

LE VERY – Numbers
Dit nummer, wow. Na één keer luisteren was ik gelijk fan. LE VERY is een Duitse band die elektronische pop muziek maakt. Ik ging gelijk kijken of ze nog meer muziek hebben, maar dat viel me even tegen. Deze band is zo nieuw dat er nog nauwelijks wat op Spotify staat. Wel hebben ze enkele nummers op SoundCloud staan, zeker een aanrader om ook te luisteren!

 

City Calm Down – Rabbit Run
Dit nummer heb ik ontdekt met de discovery lijst en heb ik denk ik al 20 keer afgespeeld. De zanger heeft zo’n absurd mooie stem, die me een beetje doet denken aan de zanger van The National.

 

Tame Impala – The Less I Know The Better
Last but not least, Tame Impala. Deze band is gewoon geniaal, ik ben dol op hun psychedelische stijl. Alles van Tame Impala vind ik goed, maar dit nummer is wel één van de hoogtepuntjes. De clip bij dit nummer is trouwens best apart, erg creatief zullen we maar zeggen.

Wat zijn jouw favoriete nummers van ‘t moment?

De afbeelding die gebruikt is in dit artikel komt van unsplash.com.

8 Comments

 • Reply
  Merel
  20 januari 2016 at 10:54

  Ik wist helemaal niet van deze optie van Spotify af! Ga ik ook eens proberen 🙂 Ik luister op het moment veel Kygo.

  • Reply
   Blogstertogo
   20 januari 2016 at 10:56

   Ook erg leuk en lekker vrolijk, en veel luisterplezier alvast! 😀

 • Reply
  Rachelkromdijk
  20 januari 2016 at 11:33

  wat onwijs tof zeg!

 • Reply
  Jolet
  20 januari 2016 at 12:17

  Discover weekly is inderdaad een geweldige afspeellijst!

 • Reply
  Mariska
  20 januari 2016 at 19:33

  Dit kende ik nog niet, gaaf! Zal eens kijken, bedankt 😀

 • Reply
  De Dotties
  20 januari 2016 at 20:52

  Het eerste nummer vind ik wel goed!

 • Reply
  Bettie
  21 januari 2016 at 09:51

  Ik heb eigenlijk helemaal nog niet bij mijn discovery lijst gekeken. Ik ga het eens snel doen, want nieuwe bandjes/artiesten ontdekken is altijd heel erg fijn.

 • Reply
  Ilona
  22 januari 2016 at 22:07

  Ik ben ook helemaal gek van spotify! Discover weekly moet ik ook elke week even checken! Tame impala is ook erg cool! Ik vind “let it happen” echt tof! Liefs ilona

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.