Lifestyle

De platenspeler – juni

De platenspeler

Wow, vrijdag heb ik m’n laatste presentatie en dan is het alweer zomervakantie. De laatste zomervakantie voor ik op stage ga, nog even genieten van de rust dus en lekker veel muziek luisteren. Ik heb weer drie fantastische nummers gevonden, dus bij deze; de favorieten van juni (op de valreep, moet kunnen)!

Tom Odell – Wrong Crowd
De nieuwe plaat van Tom Odell is nog niet zo heel lang uit (deze heet ook Wrong Crowd), maar wow wat is die geweldig! Ik vond het debuutalbum van Tom al erg goed, maar deze is minstens zo goed. Ik heb nu al een paar favorieten (Wrong Crowd, Magnetised, Concrete, Daddy, She Don’t Belong To Me), maar ik denk dat alle nummers van het album op den duur favorieten van me worden. Live is hij trouwens ook waanzinnig (ik heb ‘m een paar jaar geleden gezien op Lowlands). Dus als je de mogelijkheid hebt bij bijvoorbeeld een festival, zeker gaan kijken! Bij deze clip vraag ik me wel af hoe awkward het moet zijn geweest om voor de camera met zo’n grote groep mensen bezopen te dansen.

Kygo – Raging ft. Kodaline
Aaaah, wat een lekker zomer nummer dit! Heel aanstekelijk en vrolijk. De clip is echt een must see trouwens, ik vind ‘m te gek. Lekker veel Canon reclame, maar er zitten erg mooie beelden in deze clip.

Strange Names – Trespassing
Nou jongens, ik heb weer een pareltje in m’n discover weekly lijstje gevonden. Wat een te gek nummer is dit. Net als het nummer van Kygo behoorlijk vrolijk en zomers. Dit is een week lang m’n soundtrack geweest. Maar ehhh, de clip is wel enigszins verontrustend… (Waarschuwing: je moet ‘m zeker niet kijken als je net hebt gegeten.)

Wat zijn jouw favoriete nummers van ’t moment?


Psssst, volg je me al op Instagram, Twitter en Facebook?

8 gedachten over “De platenspeler – juni”

  1. Demi zegt:

   Inderdaad! Prachtige stem en de instrumentals zijn ook altijd erg mooi bij zijn nummers 🙂

  1. Demi zegt:

   Ja eh? Ben blij dat ik dat nummer heb ontdekt! 😀

 1. sammie zegt:

  Lekkere muziek, vind dat van Spotify zo leuk met die discover weekly iedere week, zo ontdek je nog eens iets nieuws 🙂

  1. Demi zegt:

   Ja, precies! Het komt zelden voor dat er niks leuks in het lijstje staat, iedere week staan er zulke toffe nummers tussen. Echt een goeie uitvinding van Spotify 🙂

 2. Charelle zegt:

  Ooh de nummers van Tom Odell zijn zo mooi inderdaad! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.