Lifestyle

De Platenspeler – mei

Pfoe, wat een drukke periode is het op dit moment. Tentamen hier, integrale toets daar en nog even drie projecten tussendoor. Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar de zomervakantie. Even je niet schuldig voelen als je een paar series kijkt, even gewoon chillen en bloggen. Maar druk of niet druk, muziek kan altijd, dus bij deze mijn favorieten van mei.

The Last Shadow Puppets – Sweet Dreams, TN
Ennnn, ik begin met een band waar ik sinds kort lyrisch over ben, namelijk The Last Shadow Puppets. Dit is een samengesteld bandje met Miles Kane en Alex Turner (de zanger van Arctic Monkeys). De hele cd is erg fijn om naar te luisteren. Maar als ik dan toch één tip moet geven, dan is ‘t wel Sweet Dreams, TN. Dit nummer bouwt op naar een heel erg fijn hoogtepunt, top nummer dit!

Dan nu de artiest waar ik ongeveer al een week over aan het fangirlen ben, Oscar! Ik heb ‘m al eens eerder in een artikel genoemd, maar afgelopen week is zijn debuut album uitgekomen. Wow, wat een FAN-TAS-TISCH album, helemaal m’n ding. Dit is ook eigenlijk ‘t enige waar ik naar heb geluisterd de afgelopen week, en nee, de muziek is me dus nog niet gaan tegenstaan. Mocht je ‘m dus nog niet kennen, snel luisteren die nummertjes!

Oscar – Breaking My Phone
Ik kan wel zeggen dat dit één van m’n favorieten is van zijn album, maar alle nummers zijn stuk voor stuk favorieten.. In ieder geval is deze dus kneitergoed. En ohja, had ik al verteld dat hij erg vaak Mickey Mouse shirts aan heeft? Aaaawesome.

Oscar – Sometimes
Tumbs up voor deze videoclip, die zit namelijk zo leuk in elkaar. Ja, echt weer een toppertje dit.
Als het goed is kan ik binnenkort de neonroze (!?) LP van Oscar scoren bij de platenzaak hier in de buurt. Mocht dat nog lukken zie je ‘t vast en zeker op m’n Instagram voorbij komen (volg je me daar trouwens al? Zo nee, snel hier klikken dan!).

Ik ga proberen de volgende maand wat meer verschillende artiesten te luisteren, maar deze fangirl kan je niks beloven. 🙂

Wat zijn jouw favoriete nummers van ’t moment?

8 Comments

 • Reply
  Roos
  22 mei 2016 at 08:53

  Zitten echt leuke liedjes tussen!

 • Reply
  Evelyne
  22 mei 2016 at 13:33

  Momenteel ben ‘k helemaal weg van ‘Faded’ van Alan Walker. Ik kan niet stoppen met er naar te luisteren ^^
  Veel succes met je opdrachten & tentamens!

  • Reply
   Blogstertogo
   22 mei 2016 at 14:23

   Dat nummer heb ik een paar weken geleden ook heeeel erg vaak gedraaid, echt een heel tof liedje! En bedankt! 😀

 • Reply
  Djuli
  22 mei 2016 at 14:13

  Oscar kende ik nog niet, maar I like it! Mijn favorieten van dit moment zijn Finding Out More van Haevn, Gold van Kiiara en (heel stiekem) One Dance van Drake.. Can’t help it haha

  • Reply
   Blogstertogo
   22 mei 2016 at 14:24

   Finding out more is ook erg fijn! Die andere twee ken ik nog niet, snel maar ‘s gaan luisteren.

 • Reply
  Fabiangijze
  22 mei 2016 at 19:24

  Altijd leuk om muziek blog posten te lezen. Ga zeker even luisteren naar de album van Oscar. Had nog niet eerder van hem gehoord. Ben benieuwd

  • Reply
   Blogstertogo
   22 mei 2016 at 20:23

   Super leuk, ben ook erg benieuwd wat je ervan gaat vinden!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.