Persoonlijk

December, wat ging je snel

December

Ik kan elke keer wel een bericht typen dat ik terug ben en snel nieuwe blogposts online zal zetten, maar laten we eerlijk blijven, dat gaan veel van dezelfde berichten worden. Ik blog wel lekker als ik zin/tijd heb. Je kunt ‘t al aan de titel lezen, ik wil december ‘s bespreken en hoe het nu met me gaat.

Nondeju, deze maand ging véél te snel. En eigenlijk heb ik nog nooit zo weinig kerstgevoel gehad. Ik weet ook wel waar het aan ligt. Ik ben helemaal niet gewend om in december zo veel van huis te zijn en zoveel te werken. Oke, er staat een kerstboom in het ziekenhuis, maar dat geeft mij toch niet dat kerstgevoel. Verder is m’n kamertje wel leuk aangekleed met lichtjes en hier en daar een kerstmannetje, maar dat is niks in vergelijking met hoe het thuis is aangekleed. Al met al weinig kerstgevoel en gaat de tijd véél te snel!

Klinkt erg zielig allemaal, maar ik amuseer me wel hoor. Kerst zelf was ontzettend gezellig met veel lekker eten. Daarbij is het eerste gedeelte van m’n stage zelfs alweer bijna afgelopen, nog minder dan een maand! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik blogposts aan het tikken was over stage en dat ik zo benieuwd was of het me zou bevallen. En nu voel ik me eigenlijk een totaal ander iemand, iemand met werkervaring en die toch best wel wat druk aan kan. Iemand die het ziekenhuis geen vervelende plek meer vindt en weet-ik-hoeveel patiënten inmiddels heeft gezien. Heel vreemd om te realiseren. Ohja, ik heb deze kerst twee dagen vakantie (in plaats van twee weken), morgen moet ik alweer gaan werken. Hoe volwassen klinkt dat?

Ik heb met het idee gespeeld om weer een “Goede voornemens” post te maken, maar die voornemens zijn altijd zo’n grote anticlimax. Kijk je een jaar later terug en natuurlijk; niet gesport, niet altijd gezond gegeten, etc. Ik wil in 2017 gewoon gelukkig zijn, met fijne mensen om me heen, m’n diploma Voeding & Diëtetiek op zak en met ‘n beetje mazzel op de universiteit van Wageningen terecht komen. Moet allemaal wel haalbaar zijn toch? De rest laat ik lekker over me heen komen.

Ik eindig deze blogpost met Bazart, gewoon omdat het ontzettend fijne muziek is.

Hoe was jouw december? Ging de tijd voor jou ook zo snel?

6 Comments

 • Reply
  Eline
  28 december 2016 at 17:26

  December is echt omgevlogen, maar dat zeg ik geloof ik ieder jaar, haha. Soms lijkt het alsof het allemaal steeds sneller gaat, ik bedoel 2017!!

  • Reply
   Demi
   31 december 2016 at 00:30

   Hahaha ja, vreemd eh? De jaren gaan zo ontzettend snel..

 • Reply
  Susan
  29 december 2016 at 12:28

  Inderdaad, veel te snel! Voor mij was het kerstgevoel ook een beetje afwezig, maar het was natuurlijk wel gezellig.

 • Reply
  Pepperfan
  29 december 2016 at 21:04

  Ik kreeg wel een kerstgevoel toen jij vrijdagavond binnen kwam.
  Wat heb je een mooi stukje geschreven, ben trots op jou!

  • Reply
   Demi
   31 december 2016 at 00:30

   Dankje mam! 😀

 • Reply
  sammie
  11 januari 2017 at 13:15

  Het ging bizar snel! Het lijkt wel alsof het ieder jaar sneller gaat. Het hele jaar trouwens. Ik mis de kerstboom stiekem nog een beetje 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.