Lifestyle

Fris en fruitig met method

Method 3

Een tijdje geleden heb ik een paar verrassende producten opgestuurd gekregen. Jullie weten dit vast nog niet, maar opruimen is niet m’n sterkste kant. Wie weet gaan deze producten daar verandering in brengen!

Ik heb het dus over schoonmaak producten, maar niet zomaar schoonmaak producten.. Method is namelijk een super fleurig en kleurig merk dat plantaardige boven kwaadaardige ingrediënten verkiest. De bedenkers van method zijn Adam Lowry en Eric Ryan, zij hebben eigenhandig een van de snelst groeiende bedrijven in Amerika uit de grond gestampt (#goals). Zij wilden graag reinigingsmiddelen ontwikkelen die er goed uitzien en die je met plezier gebruikt. Ik zeg missie geslaagd.

Method 1

Bij method wordt niet getest op proefdieren en ze zijn klimaatbewust bezig. Method probeert er alles aan te doen om de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de producten, het productieproces en de handelsactiviteiten zoveel mogelijk te verminderen. Oftewel, dit is gewoon een super leuk én bewust merk!

Zelf heb ik drie producten toegestuurd gekregen:

 • De allesreiniger met roze grapefruit geur
 • De vloerreiniger met citroen + gember geur
 • De keukenreiniger met clementine geur

Man o man, wat ruiken deze producten lekker. Als je zegt dat het parfum is of een douchegel geloof ik ‘t ook! Op deze manier wordt het schoonmaken toch nét wat minder erg.

Doordat deze producten zo lekker ruiken en vrolijk eruitzien leek het me leuk om er een totaal feestje van te maken. Tijd voor CUPCAKES. Ideale zondagmiddag bezigheid dit; beetje bakken, beetje (veel) suiker overal, beetje schoonmaken en vervolgens alles opeten. Ik ging daarom helemaal los op de bakafdeling van de supermarkt en dat resulteerde in deze schattige en mierzoete cupcakes. En jawel, ze matchen met de method kleurtjes.

Method 2

Ik heb er aardig wat vertrouwen in dat ik met deze producten m’n kamer wel netjes kan houden. Dat zou echt ideaal zijn, want bloggen in een stofnest is nog best lastig.
Mocht je graag meer informatie over method willen kun je deze website checken. Verder zijn de producten van method bij de Albert Heijn verkrijgbaar. Als ik jou was zou ik alleen al even gaan snuffelen aan de verschillende geurtjes, heer-lijk! En ohja, de teksten op de verpakking zijn ook erg geinig.


Psssst, volg je me al op Instagram, Twitter en Facebook?

8 gedachten over “Fris en fruitig met method”

  1. Demi zegt:

   Ja eh? Snel gaan snuffelen in de supermarkt 😀

 1. Nynke | lifetastic zegt:

  Klinkt goed! Weer iets heel anders maar wel erg leuk 🙂 Wat heb je trouwens een prachtige blog! Ik vind de lay-out echt geweldig haha
  liefs xx

  1. Demi zegt:

   Woah, wat ontzettend lief van je! Super leuk om te horen, thanks!

 2. Nesrin zegt:

  Klinkt heel goed. Ik ben zo een schoonmaakfreak die vooral ook op de geurtjes let. Fijne review!

  1. Demi zegt:

   Thanks! Altijd fijn om overal die heerlijke geurtjes te hebben.

 3. José zegt:

  Ze zien er leuk uit, lijken net badproducten zelfs als je kijkt naar de verpakking en kleur. Word je vrolijk van!

  1. Demi zegt:

   Ja hé? Op die manier zijn schoonmaakproducten nog leuk om te zien, haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.