Persoonlijk

Goede voornemens voor 2016

Het is weer bijna zover, oud en nieuw komt eraan! Na al dat vele eten met kerst wordt het tijd om te bedenken wat anders of beter kan in 2016.

Ik heb voor mezelf een lijstje opgesteld waar ik me graag aan zou willen houden het komende jaar.

 • Elke week 2 tot 3 keer hardlopen

Ik ben vanaf de 27ste van december bezig met een challenge die een andere blogger (theblognextdoor.nl) heeft georganiseerd. Wie als eerste 75 km heeft gerend wint een prijzenpakket en je kunt zelfs zien hoe ver iedereen al is (wat best confronterend kan zijn). Als dat niet genoeg motivatie is weet ik ‘t ook niet meer. Maar ik wil er natuurlijk naar streven om hierna ook door te blijven rennen. Hoe tof zou ‘t zijn om lange afstanden aan één stuk te kunnen rennen?

 • 20 boeken lezen

Ik heb nog zoveel boeken liggen die ik nog steeds niet heb gelezen, en het wordt nu eens tijd om dat wel te gaan doen. Verder heb ik ook nog een triljoen boeken staan op m’n ereader. Hoe gemakkelijk is ‘t eigenlijk om in plaats van doelloos uit het raam te staren in de trein, een boekje te lezen. Ik heb mijn doel op 20 boeken gezet, ofwel 2.5 week per boek. Erg optimistisch, maar zo blijft het in ieder geval een uitdaging!

 • Alles goed bijhouden qua school

Om na mijn opleiding door te kunnen gaan naar Wageningen (Nutrition & Health master) moet ik een 7 gemiddeld hebben op het eind van de rit voeding & diëtetiek. Dit houdt dus in dat ik alles goed bij moet houden en me goed moet inzetten voor school. Daarbij is m’n subdoel dat mijn kamer telkens opgeruimd moet zijn. Een opgeruimde kamer is immers een opgeruimd hoofd.

 • Een top stageplek vinden en daar aangenomen worden

Nog een school voornemen. Eindelijk gaat het dan gebeuren, na 3 jaar ga ik eindelijk stage lopen! Eens zien hoe dat nou in de praktijk gaat, diëtist zijn. Het heeft echt veel te lang geduurd, vandaar dat ik ook best nerveus ben om een goede plek uit te zoeken en vervolgens daar te solliciteren. Het liefst zou ik stage willen lopen in een (academisch) ziekenhuis, maar eerst maar een sollicitatiebrief gaan schrijven! 🙂

Nou, ik denk dat als dit me allemaal goed af gaat dat ik toch wel een beetje trots op mezelf mag zijn.

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2016?

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en tot in 2016!

13 gedachten over “Goede voornemens voor 2016”

 1. Mylou zegt:

  Wat een leuke blog joh, die die hardloop challenge heeft georganiseerd!!!!!!!!!!!

  Grap :”D, wat een goede voornemens Deem! Boeken ga ik dit jaar niet lezen, maar ik ga hopelijk ook mooie cijfers halen en een mooie stageplek vinden. Én hardlopen natuurlijk!

 2. Mariska zegt:

  Ik doe meer aan doelen dan voornemens, maar meer sporten en gezonder leven wil ik wel graag doen 🙂

 3. Elles [3lles] zegt:

  Wauw, wat een goede voornemens heb je zeg. 75 Kilometers hardlopen, ik doe het je niet na en 20 boeken lezen, dat sowieso niet, ik lees er maar 2 per jaar.
  Liefs,
  Elles

  1. Blogstertogo zegt:

   Dankje! Het scheelt wel enorm dat ik de 75 km met andere meiden doe, lekker elkaar supporten. En die 20 boeken.. Ben zelf ook erg benieuwd, haha!

 4. Floor zegt:

  hardlopen staat ook altijd op mijn lijstje, het is er alleen nog nooit van gekomen! haha

 5. Ynske zegt:

  Leuke voornemens! Vooral die boeken lezen vind ik geinig haha. Ik herken het ook heel erg bij mezelf. Maar die tijd ervoor vrij maken is gewoon heel erg lastig.. Het gaat je vast lukken!

 6. Irma zegt:

  Mijn goede voornemen: jouw blog gaan volgen! 🙂

 7. Els zegt:

  Leuke voornemens. Ik wil zeker ook meer bewegen en lezen. Maar ik moet deze doelen nog SMART maken. 20 boeken lijkt me een ambitieus doel 🙂

 8. Fleur zegt:

  Dat zijn hele mooie voornemens!
  En wat is 20 boeken lezen eigenlijk een heerlijk voornemen. Gewoon geen excuses hebben maar je even heel simpel overgeven aan een boek. Hopelijk kun je de rust en tijd er voor vinden!
  Alvast een prettig uiteinde:).

  1. Blogstertogo zegt:

   Ja precies, je begrijpt me! Jij ook een heel fijn nieuwjaar.

 9. Sax and the Pretty zegt:

  Mooie voornemens! Het schijnt te helpen als je ze opschrijft, dus dat ga ik ook maar eens doen 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.