Lifestyle, Persoonlijk

Happy new month #4

Tips 1

Oh jongens, ik blijf het zeggen, maar wat gaat de tijd snel. Het is alweer juli, de maand waarin ik jarig ben en lekker vakantie kan vieren. Want ja, eindelijk heb ik vakantie! Daar was ik ook wel aan toe hoor, helemaal klaar met die minor. Tijd voor wat zomerse vrolijkheid, ofwel een happy new month.

In de vorige happy new month artikelen maakte ik telkens goals voor de volgende maand. Over het goals onderdeel heb ik de laatste tijd nagedacht en ik heb besloten hier niet mee verder te gaan. Om elke maand te concluderen dat ik doelen niet heb behaald, is niet heel erg tof. Ik moet gewoon niet teveel voornemen, elke maand verloopt anders en dat is eigenlijk best oké. Voortaan ga ik dus gewoon benoemen wat ik zoal de afgelopen maand heb gedaan en wat voor leuks ik allemaal heb ontdekt.

Ik wil beginnen met een hele fijne kijktip voor de vakantie, namelijk Scream Queens. Ik begon een paar maanden geleden met deze serie. Na twee afleveringen stopte ik ermee, omdat ik ‘t toch best wel een griezelige serie vond (hallo nachtmerries). Een paar weken geleden wilde ik toch weer iets gaan kijken en ging ik maar met deze serie verder, in twee weken had ik ‘m alweer afgekeken. Ik vond het he-le-maal geweldig. Ja, er worden soms ledematen afgehakt, maar opzich gebeurt dit wel op een grappige manier, al klinkt dit wel heel erg vreemd. Om nou echt een goede indruk van de serie te krijgen kun je beter even de trailer hieronder checken.

Geweldige trailer toch?! Je moet van de humor houden, maar als dat het geval is ga je het echt leuk vinden. Verder ben ik dol op alle acteurs en actrices die meedoen aan deze serie, dat maakt ‘t helemaal af.

Maar helaas heb ik deze serie al afgekeken, die dingen gaan sneller dan je lief is. Godzijdank staat het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black online en staan er ineens zeven seizoenen van Gilmore Girls op Netflix (ben benieuwd wat ik daarvan ga vinden). Dus opzich amuseer ik me wel de komende twee maanden! Maar serietips zijn natuurlijk altijd welkom.

Misschien is het je opgevallen, maar ik heb weer aan m’n lay-out lopen knommelen. Ik wilde het geheel meer wit hebben in plaats van dat zwart. Ik ben erg content met het resultaat, al zeg ik ‘t zelf. Het komt nu allemaal wat meer “clean” over, precies waar ik voor ging. De hele lay-out aanpassen deed ik trouwens op de dag dat ik eigenlijk zwaar voor een project aan de slag moest. Maar, het leverde tenminste wel nog wat fijns op en dat project heb ik met een ruime voldoende afgesloten. Ideaal.

Ten slotte heb ik vorige week nog wat door Venlo gelopen met m’n camera, bij deze wat foto’s die ik heb geschoten!

Tips 3

Tips 2

Tips 4

Tips 1

Tips 5

Tips 7

Hoe tof is dit gebouw hierboven trouwens, aan de voorkant is die helemaal bekleed met klimop en aan de zijkant is een oude stadskaart van Venlo te zien. Pretty awesome, maar nog niet af. Ik ben benieuwd wanneer ik ‘t van binnen kan bezichtigen.

Hopelijk wordt juli een vrolijke, zomerse en ietwat luie maand. Happy new month!


Psssst, volg je me al op Instagram, Twitter en Facebook?

20 gedachten over “Happy new month #4”

 1. Mariska zegt:

  Mooie foto’s! Die serie lijkt me best leuk 😀 gefeliciteerd alvast!

  1. Demi zegt:

   Ben erg benieuwd wat je van Scream Queens vindt, mocht je ‘m gaan kijken. En dankjewel! ♡

 2. Madelon zegt:

  Haha wauw die trailer van Scream Queens, het ziet er stiekem best geniaal uit haha!

  1. Demi zegt:

   Haha ja eh? Perfecte combo van horror en humor als je ‘t mij vraagt 😀

 3. Joanne zegt:

  Leuke foto’s! En dat gebouw ziet er idd tof uit!

 4. Marjoleine zegt:

  Herkenbaar dat je stopt met de doelen voor de maand! Ik deed dit ook in het begin van m’n blog maar had er eigenlijk helemaal geen tijd voor/zin in haha, ook maar snel geschrapt dus. Mooie foto’s trouwens en je lay-out is ook mooi geworden 🙂

  1. Demi zegt:

   Thanks! Wat toevallig dat je hetzelfde “probleem” had, ook fijn om te weten dat ik niet de enige hiermee ben, haha 🙂

 5. sammie zegt:

  Mooie foto’s heb je gemaakt, ik heb ook helemaal zin in deze maand, ook ik heb vakantie 🙂 Heerlijk! De serie tip klinkt goed, die ga ik eens opzoeken!

  1. Demi zegt:

   Dankjewel, lang leve vakantie hebben! Ben erg benieuwd wat je van de serie gaat vinden 🙂

 6. Kim zegt:

  Jouw lay-out ziet er heel mooi uit! Gilmore Girls keek ik ongeveer 10 jaar geleden en heb laatst nog eens alle afleveringen opnieuw gekeken. Ik word er altijd erg vrolijk van 🙂

  1. Demi zegt:

   Dankjewel 😀 Ik heb nu iets van 6 afleveringen gezien en vind ‘t al mega leuk, ik snap goed dat je alles nog een keer hebt gekeken!

 7. José zegt:

  Gilmore Girls is m’n all-time favorite serie! Leuke foto’tjes heb je gemaakt!

  1. Demi zegt:

   Thanks! Ik merk nu al dat ik niet kan stoppen met kijken, gelukkig heb ik nog heel veel afleveringen te gaan 😀

 8. Lisa zegt:

  Ik vind bloemenfoto’s meestal heel saai, maar deze zijn echt heel gaaf! Ik heb gisteren OITNB uitgekeken, tot mijn grote spijt, want nu moet ik weer een jaar wachten of zo (Scream Queens is mij te eng). Veel plezier ermee!

  1. Demi zegt:

   Wat een compliment, super lief van je! Stom dat we weer een jaar moeten wachten, duurt veel te lang! 🙁

 9. Saskia zegt:

  Leuk je layout en erg mooie foto’s aan het einde van de blog post<333

  1. Demi zegt:

   Super fijn om te horen, thanks Saskia! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.