Lifestyle, Review

Kneipp beautiful shape

Kneipp

Zo’n twee weken geleden werd ik door Mylou van The blog next door gevraagd om als introducé mee te gaan naar een event van Mr. Goodiebag. Ik ben al ‘s eerder naar zo’n event van Mr. Goodiebag geweest, namelijk Food of 2016. Dat was zo gezellig en goed bevallen dat ik natuurlijk geen nee kon zeggen tegen dit aanbod. Afgelopen zondag zijn we samen naar de Proefparade Beauty Collection 2017 geweest. Er stonden allerlei verschillende merken, zoals W7, het kappersmerk Fudge en Kneipp! Vandaag, jawel, mijn allereerste beauty artikel over de producten van Kneipp!

Allereerst sprong de stand van Kneipp er ontzettend uit, kijk even hoe schattig alles is aangekleed. Heel erg sfeervol en fotogeniek! Ook hadden de vrouwen van de stand een polaroid camera meegenomen, natuurlijk zijn we samen op de foto gegaan, lekker oldskool. Kortom, alles zorgde ervoor dat dit toch wel m’n favoriete stand van de dag was.

Kneipp

De stand van Kneipp stond volledig in het teken van een bepaalde lijn; de Beautiful Shape lijn. Deze lijn benadrukt dat er geen wonderen zullen plaatsvinden, maar dat het product wel effectief is! Klinkt eindelijk als een belofte die realistisch lijkt.
De lijn bestaat uit drie producten; bodylotion, bodyscrub en een verstevigende huidolie. Kneipp geeft aan dat alle producten zijn gebaseerd op de werkzame stoffen van sandelvrucht en druivenpitolie. Druivenpitolie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren en de sandelvrucht bevordert de doorvloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid. Daarbij bevatten de producten van Kneipp natuurlijk verzorgende werkstoffen, zijn ze vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën en is de huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen.

Ik heb alle drie de producten gebruikt en merkte gelijk dat het m’n huid ontzettend voed. Het zijn allemaal vrij vettige producten, perfect voor de winter dus. Verder is de geur heerlijk, het is geen ontzettend aanwezige of zoete geur. Een redelijk neutrale en frisse geur. Lastig te beschrijven, dus ga vooral eens snuffelen in de drogisterij!

Bij de huidolie zit een bijsluitertje, met tips hoe deze het best aan te brengen op de huid. Er wordt geadviseerd om deze zachtjes en met ronddraaiende bewegingen in te masseren op probleemgebieden zoals buik, benen of armen. Daarbij geven ze aan dat er na 2 weken al een omvangverminderen van de bovenbenen kan worden gerealiseerd van 2,8 cm en na 4 weken zelfs 3,2 cm en dat na 2 weken de huidolie zorgt voor verbetering van de huidstructuur, verbetering van de hydratatie en vermindering van cellulitis. Eerder zei ik al dat Kneipp beweert dat er geen wonderen gaan plaatsvinden, maar ik moet zeggen dat deze getallen best wel als een wonder klinken.

Ik ben onlangs begonnen met het gebruiken van de producten, dus over lange termijn kan ik niets zeggen. En eerlijk gezegd geloof ik niet zo in de mooie verhaaltjes die aan producten worden meegegeven. Zolang m’n huid lekker aanvoelt en ik geen droge huid heb vind ik ‘t prima! En mocht ik nou echt ineens centimeters kwijtraken bij m’n bovenbenen dan is dat zeker mooi meegenomen.

Kneipp

Dan nog even over het event zelf. Het was een ontzettend geslaagde middag. Zoals altijd zijn de evenementen van Mr. Goodiebag ontzettend goed georganiseerd. En natuurlijk bedoel ik daarmee dan ook het eten, want je bent diëtist in opleiding of je bent het niet. Er stonden namelijk groentesticks, groentechips (nee, deze zijn niet bepaald gezond, maar toch), macarons, appeltaart en nog veel meer lekkers!

Kneipp

Ik werd ook erg enthousiast toen ik hoorde dat het ginmerk Voortrekker de drankjes die dag verzorgde. Want laat gin-tonic nou net m’n favoriete drankje zijn. Je begrijpt wel dat m’n hart een sprongetje maakte toen ik deze vissenkom vol met gin-tonic voor m’n neus kreeg.

Zie hieronder nogmaals mijn afdeling; alle snacks. En lekker dat ze waren! Vooral de mokka macaron viel erg goed in de smaak.

Kneipp

Dit was dus een erg geslaagd beauty event, terwijl ik eerlijk gezegd maar van heel weinig dingen wat af wist. Heel erg leerzaam dus, maar ik voelde me ook wel een beetje ‘n noob. Maar goed nieuws, ik heb al van Mylou gehoord dat eind februari wederom een event van Mr. Goodiebag is, namelijk Food of 2017! Je leest het goed; FOOD. Ik ben ontzettend benieuwd welke stands er komen te staan en wat we allemaal kunnen maken en proeven. Natuurlijk komt daar ook een artikel over!

Dit artikel bevat producten die gekregen zijn van een merk/bedrijf ter review.

9 gedachten over “Kneipp beautiful shape”

 1. Marloes - GLAMOURMOES zegt:

  Dat ziet er allemaal super goed uit! Ik geloof zelf ook niet zo in het afslanken van je benen door dit soort producten. Maar als een product verder lekker ruikt en goed voed is dat ook niet echt heel erg.

  1. Demi zegt:

   Precies! Zolang het product doet wat ik ervan verlang is het prima 🙂

 2. Mylou zegt:

  Mooie foto’s Deem! Het was super gezellig :D. De volgende wordt sowieso ook weer top.

  1. Demi zegt:

   Thanks! Nou en of, laat het aftellen maar beginnen

 3. Marguerita zegt:

  Leuk om te lezen, want ik ben ook geen beautyblogger maar blog wel zo nu en dan over beauty 🙂 ik vond het een geslaagd event

  1. Demi zegt:

   Ja, het was ontzettend leuk eh? De events van Mr. Goodiebag stellen volgens mij echt nooit teleur 🙂

 4. Teddy zegt:

  Oh de producten van Kneipp lijken me ook zo fijn! Ik ben nog niet begonnen met testen, maar dat ga ik binnenkort snel doen. Wat een leuk event was het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.