Lifestyle, Reizen

Londen 2018 🇬🇧

Londen 16

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat mijn vriend en ik op vakantie zijn geweest naar Londen (zeker nu Kerstmis er weer aan zit te komen!). Het was een vakantie vol toffe hotspots, lekker eten en heel veel dubbeldekkers. In dit artikel, in samenwerking met Wereldkaarten.nl, deel ik wat van de foto’s die we hebben gemaakt tijdens onze vakantie in Engeland. 

Engeland is toch wel één van m’n favoriete vakantiebestemmingen. Zo was ik al eerder in Londen geweest, maar heb ik ook andere steden bezocht zoals Oxford en Cambridge.

Londen 2

Londen 3

Mocht je binnenkort zelf op vakantie naar Londen gaan, de Big Ben staat de komende tijd (tot 2020) nog in de steigers. Al hebben ze er wel voor gezorgd dat je de klok itself nog wel kunt bewonderen, is dat niet aardig? Deze foto is trouwens gemaakt vanuit de London Eye. Echt zo’n toeristisch dingetje dat je, als je het mij vraagt, afgevinkt moet hebben.

Londen 18

Wat ook natuurlijk niet kan missen: Full English Breakfast! Gegarandeerd dat je na zo’n ontbijt pas in de avond weer trek krijgt.

Londen 16

Londen 4

Londen 5

Londen 15

Camden Town is the place to be voor iedere foodie. Hier vind je ontzettend veel kraampjes waar je gerechten uit alle delen van de wereld kunt proeven. Echt een sfeervolle, kleurrijke en smakelijke plek!

Londen 8

Londen 9

Londen 19

Nog een (ongezonde) eettip: Meat Liquor. Dit is een keten met meerdere restaurants in Engeland. Wij zijn naar Meat Liquor in Hoxton geweest. Onze eerste ervaring met gravy en cheese fries was érg positief. Daarbij is het restaurant erg leuk aangekleed, check ook zeker even hun Instagram.

Meat Mission
15 Hoxton Market | London | N1 6HG

Londen 12

Londen 17

Londen 11

Dan nog een foodmarket die we kregen aangeraden door Leroy van Citypaper, Borough Market. Dé plek voor kruidige specerijen, speciale oliën en andere producten. Maar ook hier kun je genieten van lekkere gerechten bij een van de vele kraampjes.

Londen 10

Londen 13

A walk with a view vanuit the Tower Bridge 🙂

Zoals je hierboven kunt zien is dit geen Londen foto meer. Een tijdje geleden alweer heb ik deze mega wereldkaart thuisgestuurd gekregen.

Deze poster op canvas is afkomstig van wereldkaarten.nl! Je hebt hier ontzettend veel keuze uit allerlei wereldkaarten, grote kans dus dat er ook iets voor jou tussen zit. Ze hebben wereldkaarten op canvas, hout, schoolplaat, behang, aluminium, noem ‘t maar op. Het bedrijf achter wereldkaarten.nl heeft ook nog een andere website, waarbij je een eigen foto op aluminium kunt laten zetten!

Ben jij al ‘s in Londen of Engeland geweest? En waar zou jij nou nog écht naartoe op vakantie willen?

Een gedachte over “Londen 2018 🇬🇧”

  1. Jessica J. zegt:

    Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar het staat hoog op m’n lijstje. Wat een sfeervolle foto’s heb je gemaakt. Doet me nóg meer zin krijgen om naar daar af te reizen! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.