Lifestyle

Movie time #1

movie time 1

In movie time geef ik telkens drie film tips. Deze keer zijn dat The Perks of Being a Wallflower, The Intern en The Stanford Prison Experiment.

The Perks of Being a Wallflower

Deze film heb ik inmiddels al meerdere keren gezien, maar elke keer geniet ik er weer van. The Perks of Being a Wallflower gaat over Charlie Kelmickis (Logan Lerman) die een beetje het buitenbeentje is. Op een gegeven moment ontmoet Charlie Patrick (Ezra Miller), Patrick stelt hem vervolgens voor aan zijn stiefzus, Sam (Emma Watson). Patrick en Sam nemen Charlie mee in hun wereld, waardoor hij allerlei nieuwe ervaringen en sociale contacten opdoet.
De film heeft een geweldige stijl en de muziek die er in gebruikt wordt valt helemaal in m’n straatje. Verder zijn de acteurs erg goed en is het interessant om te zien hoe Sam en Patrick ervoor zorgen dat Charlie zich steeds beter gaat voelen.
http://www.imdb.com/title/tt1659337/

The Intern

Dit is zo’n schattige en lieve film. The Intern vertelt het verhaal van Ben Whittaker (Robert De Niro), een 70-jarige gepensioneerde weduwnaar die zich erg verveelt. Op straat ziet hij plotseling een folder hangen voor een senior stagiair functie bij een online modeketen. Computer skills heeft Ben niet, maar toch wordt hij de stagiair van Jules Ostin (Anne Hathaway) en leert Ben haar beter en beter kennen.
Robert De Niro speelt zo’n goede Ben, hij is echt een personage waar je een opa-gevoel bij krijgt. Hij doet alles goed en is gewoon de perfecte stagiair. Dit is echt een hele fijne feelgood film.
http://www.imdb.com/title/tt2361509/

The Stanford Prison Experiment

Een hele indrukwekkende film die is gebaseerd op het waargebeurde Stanford-gevangenisexperiment dat zich in 1971 afspeelde. 24 jongens werden ingehuurd voor een experiment van twee weken. Ze werden opgedeeld in twee groepen, de bewakers en de gevangenen en kwamen in een namaakgevangenis terecht. Om te weten wat er zich vervolgens allemaal in deze namaakgevangenis afspeelde moet je toch echt zelf de film voor gaan kijken. Maar ik kan je melden dat ik me af en toe afschuwelijk geïrriteerd heb.
http://www.imdb.com/title/tt0420293/

Heb jij een van de bovenstaande films al ‘s gezien? Of welke film zou je wel willen zien?

16 gedachten over “Movie time #1”

 1. Meryl zegt:

  ah de intern is zo’n leuke film! ik moet de perks of being a wallflower nog altijd zien, snel maar eens doen

 2. Janne zegt:

  Die laatste ken ik nog niet! Ben er nu wel erg benieuwd naar geworden 🙂

 3. sammie zegt:

  Goede filmtips! Deze ga ik onthouden 🙂

 4. Madelon zegt:

  Perks of being a wallflower vond ik echt een hele mooie film. Die laatste heb ik volgens mij eerder over gehoord. Het lijkt mij best heftig om te zien!

  1. Blogstertogo zegt:

   Ja, het is best een heftige film, maar daarom ook zeker de moeite waard om te kijken!

 5. Babs zegt:

  The Intern heb ik gezien, heerlijke film.
  Wow, The Stanford Prison experiment, heftig zeg!
  Ik zat met grote ogen en frons de trailer te bekijken, begrijp precies wat je bedoeld!
  Die ga ik zeker kijken!
  Bedankt voor de goede tips!

 6. robin zegt:

  ik heb geen een van de bovenstaande films gezien! ik ben wel benieuwd naar de laatste film 🙂

 7. Femke zegt:

  Ah, ik ben zó groot fan van The Intern. Heb ‘m destijds in de bioscoop gezien en vond ‘m echt goed. The Perks of Being A Wallflower staat nog steeds op mijn kijklijstje – op de een of andere manier kom ik daar steeds niet aan toe…

 8. Rachel Kromdijk zegt:

  Ah ik ben benieuwd heb ze nog allemaal niet gezien en ik ben erg nieuwsgierig naar de laatste. Water for elephants moet je ook echt een keer kijken, zo mooi! liefs

 9. Floor zegt:

  The Perks of Being a Wallflower is echt leuk (ondanks ik eerlijk moet zeggen dat ik het boek nog leuker vind!) De Intern is ook echt geweldig, ik heb hem gezien in de bioscoop in Lille! 😀

  1. Blogstertogo zegt:

   Aah, dankje voor de tip! Ga het boek ook maar ‘s lezen, kan alleen maar geweldig zijn.

 10. Susan zegt:

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt, tijd voor een filmmarathon!

  Liefs,
  Susan

 11. Elles [3lles] zegt:

  Leuk lijstje. Dit doet me echt eventjes er aan herinneren dat Ik echt weer een film moet gaan kijken!
  Liefs,
  Elles

 12. Mylou zegt:

  Ik heb ze gewoon nog geen van allen gezien, alleen de laatste heb ik wel veel over gehoord. Nouja, over het experiment dan, niet over de film. Ik zet ze op mijn (al veel te lange) ‘films die ik moet kijken’-lijst!

 13. Fleur zegt:

  Leuke film tiips! Nu heb ik spontaan zin om naar de bioscoop te gaan haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.