Overig

The beginning

Laptop

Dit is het zoveelste eerste artikel voor ‘n nieuw blog..
Waarom houd ik het toch steeds niet vol? Teveel verwachtingen? Te weinig inspiratie?

Ik denk dat ik bij deze poging niet al te hoge verwachtingen van mezelf heb (niet een artikel maken om maar een artikel te maken) en ik denk dat ik wel aardig wat inspiratie heb. Dus wie weet en ga ik het volhouden! In ieder geval een goed voornemen voor in het nieuwe jaar.

Op dit moment volg ik de opleiding Voeding & Diëtetiek, 3e jaars om precies te zijn. Ik zou graag m’n kennis over voeding willen delen op deze blog. Maar natuurlijk zullen er ook andere onderwerpen aan bod komen, zoals lifestyle, beetje make-up en wie weet wat nog meer.

Klinkt best goed tot nu toe toch? Ik ga maar eens brainstormen over ‘n eerste artikel, tot snel!

De afbeelding die gebruikt is in dit artikel komt van unsplash.com.

10 gedachten over “The beginning”

 1. Ilona zegt:

  Ik ben zelf ook pas net een maandje bezig met bloggen. Ik ben benieuwd wat er allemaal voorbij gaat komen op je blog! You go girl! Liefs ilona

 2. Larissa zegt:

  Ik ben ook net een blog begonnen, super leuk om dit dan te zien. Ik ben meteen al verliefd op je blognaam, leuk en orgineel. Ik hoop meer van je te zien in 2016! Liefs Larissa

 3. Monique zegt:

  Lekker starten Demi! Gewoon “Doen” Veel schrijven dan krijg je steeds meer vaardigheid! En al zit er dan een mindere blog tussen…So what! 😉 Heel veel succes!

 4. Dilini zegt:

  Ik heb je blog net ontdekt! Leuk! Ik ga je zeker volgen. Ook ik ben net begonnen. Spannend vind je niet?

  1. Blogstertogo zegt:

   Super leuk dat je ook bent begonnen, ik ga je zeker volgen! En is ‘t ook allemaal spannend in ‘t begin, ga ik ‘t wel volhouden, vinden mensen ‘t wel leuk genoeg? Maar ik moet zeggen dat ik in deze korte periode al helemaal van het bloggen ben gaan houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.