Inspiratie, Lifestyle

Wishlist

collage wishlist

Mijn kamer staat vol met spullen, alle kastjes zijn volgepropt, maar toch zijn er nog enkele dingen die op m’n wishlist staan.

1. Nikon D5200 + 18-55 lens
Natuurlijk staat op nummer 1 de camera der camera’s. In dit artikel heb je al kunnen lezen waarom ik de D5200 binnenkort ga aanschaffen. Ik ga voor de set met de 18-55mm lens, omdat deze compact is en heel erg veelzijdig. Je kunt er alle kanten mee op.

2. Camera accessoires
Natuurlijk onmisbaar, veel camera accessoires! Bij een spiegelreflex camera kopen komt nog aardig wat kijken. Zo is een extra accu niet verkeerd, een zonnekap, UV-filter, een geheugenkaartje, een tas en nog ‘n leuke camera strap.

3. Shoot! Fotograferen met je hart, Anki Wijnen
Dit boek hangt nogal samen met de camera die ik wil gaan kopen. Natuurlijk weet ik inmiddels wel ‘t een en ander van fotografie, maar ik wil m’n kennis graag nog verder uitbreiden. Dit boek lijkt me helemaal geschikt hiervoor. Ik heb heel veel positieve reviews gelezen en de vormgeving ziet er alleen al geweldig uit.

4. Blog Boek, Kelly Deriemaeker
Ook over dit boek heb ik alleen maar positieve verhalen gehoord. Aangezien ik net met m’n blog ben begonnen kan ik wel wat handige tips en tricks gebruiken, daar is dit boek denk ik perfect voor!

5. The Miracle Morning, Hal Elrod
Via twitter kwam ik bij een artikel terecht van De Groene Meisjes, dit artikel gaat het over het optimaal benutten van je dag. Dit kun je doen door je ochtendritueel aan te passen. Een grote stap die je hierbij neemt is om vroeg op te staan, zodat je meer tijd voor jezelf hebt en rustig op gang kunt komen. Dit artikel hebben ze geschreven, omdat ze o.a. het boek The Miracle Morning hadden gelezen. Na het lezen van het artikel raakte ik erg nieuwsgierig naar het boek, wie wilt nou niet de dag uitgerust en productief beginnen? Ik ben nu al aan de slag gegaan met de tips die genoemd worden in het artikel. Zo heb ik een meditatie app gedownload, gaat m’n wekker af om half 7, ga ik voortaan de dag beginnen met een groot glas water en neem ik de tijd voor een goed en stevig ontbijt. Ik ben erg benieuwd hoe deze nieuwe routine me gaat bevallen!

Als ik een van de bovenstaande producten heb gekocht, zal er natuurlijk een review op m’n blog verschijnen!

Wat staat er op jouw wishlist?

7 gedachten over “Wishlist”

 1. Mylou zegt:

  Zal ik commissie kunnen krijgen door iedereen die camera aan te smeren? >;D

  1. Blogstertogo zegt:

   Hahah, wie weet wie weet. Zou in ieder geval niet verkeerd zijn :p

 2. Merel zegt:

  Oehh dat blog boek wil ik ook! Lijkt mij super handig haha 🙂

 3. Catherine zegt:

  Wat een fijne boeken! Ik vind het altijd zo lastig om uit mijn bed te komen dus een goed ochtend ritueel kan ik goed gebruiken. En de camera aaaah yes please!

 4. Rochella zegt:

  Net wat je schrijft, met een spiegel reflex camera ben je nooit uitgeshopt als het om accessoires gaat 🙂 . Tot ziens op mijn blog xoxo

 5. Jolet zegt:

  Dat blog boek kende ik nog niet, die lijkt me wel interessant! : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.